Koning Willem-Alexander 55 Jaar Postzegelset Postzegelvel
Koning Willem-Alexander 55 Jaar Postzegelset Postzegelvel

Bestel vandaag nog gratis úw editie van dit nationale Eerbetoon. De rijkelijk vergulde herslag van de allereerste edelmetalen Frank uit ons Koninkrijk België:

5 Frank 1832

in 1832, exact 190 jaar geleden, wordt het eerste muntgeld uitgegeven in het zelfstandige Koninkrijk België. Het trotse gelauwerde portret van Koning Leopold I kenmerkt de allereerste zilveren munt uit ons koninkrijk: De 5 Frank 1832. De Frank is exact 170 jaar in omloop geweest als deze in 2002 wordt vervangen door de Europese Euro, inmiddels 20 jaar geleden.

Ter viering van deze bijzondere jubilea is er éénmalig een officiële rijkelijk vergulde herslag geslagen als eerbetoon aan de Belgische Frank. Het fiere portret van onze Koning Leopold duidt deze uitgifte op indrukkende wijze. De keerzijde etaleert de eikenkrans rondom de eerste edelmetale nominale waarde van 5 Frank. Een prachtige afslag uitgevoerd met hoogwaardig stempelmateriaal. Een absoluut collector’s item, gratis beschikbaar gesteld voor elke Belgische verzamelaar.

Limitering: Max. 1 per adres!
* U betaalt slechts een bijdrage van € 3,95 in de verzendkosten en uw bestelling wordt gemakkelijk thuis geleverd op het door u opgegeven adres.

Munt-Online is distributeur van herdenkings-munten, herdenkings-uitgiften, bankbiljetten en postzegels van vele Internationale Munthuizen en Postorganisaties. Munt-Online heeft geen winkels of lokale afhaalpunten waar u uw product kunt afhalen. U betaalt slechts een bijdrage van € 3,95 in de verzendkosten en uw bestelling wordt gemakkelijk thuis geleverd op het door u opgegeven adres.